GoldenDent Esztétikai Fogászat, 1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060
SÜRGŐS ESETEKHEZ HÍVJA A
+36 1 770 7060-es SZÁMOT VAGY JELENTKEZZEN BE ONLINE

Kínzó fogfájás gyötri? Telefonáljon és még a mai napon soron kívül fogadjuk!

SZÁJSEBÉSZETI BEAVATKOZÁSOK

BÖLCSESSÉGFOG ELTÁVOLÍTÁS, KOMPLIKÁLT FOGHÚZÁS

A fogeltávolítás nem minden esetben oldható meg normál fogorvosi eljárásokkal. Olykor szájsebészeti beavatkozásra lehet szükség…

cista fogászati kezelése

CISZTA SZÁJSEBÉSZETI ELTÁVOLÍTÁSA

A fogászati ciszta eltávolítása gyakori beavatkozás a szájsebészet területén. A ciszta egy folyadékkal vagy gázzal telített elváltozás…

GYÖKÉRCSÚCS SZÁJSEBÉSZETI ELTÁVOLÍTÁSA

A gyökércsúcs szájsebészeti úton való eltávolítására van szükség, ha a gyulladásos szöveteket el kell távolítani, de a gyökérkezelés valamilyen okból nem lehetséges vagy az nem járt sikerrel…

SZÁJSEBÉSZETI CSONTPÓTLÁS

A csontpótlás egy komoly szakértelmet igénylő beavatkozás, ezért a szájsebészet területéhez tartozik. Olyan esetekben van szükség a beavatkozásra, amikor egy implantátum beültetése nem lehetséges a csont elvékonyodása miatt…

ARCÜREG EMELÉS

Az arcüreg emelés is a csontpótló beavatkozások közé tartozik. A Ebben az esetben a felső állcsont csontállománya kerül pótlásra. A csontpótló műtétek minimális kockázattal járnak és kevésbé megterhelők…

BÖLCSESSÉGFOG ELTÁVOLÍTÁS, KOMPLIKÁLT FOGHÚZÁS

A fogeltávolítás nem minden esetben oldható meg normál fogorvosi eljárásokkal. Olykor összetettségének köszönhetően szájsebészeti beavatkozásra van szükség. Elsősorban akkor, amikor a fogat az íny vagy csont takarja.

Leggyakoribb és legismertebb eset a bölcsességfog eltávolítás szájsebészeti úton, amikor beavatkozás nélkül nem tud előtörni. Ilyenkor szükséges a szájsebészeti eljárás, mert az állapot az idő múlásával komolyabb problémákhoz vezethet.

Az is gyakran előforduló eset, hogy a fog korona része már nincs meg, vagy baleset révén, vagy kiterjedt fogszuvasodás miatt letört. Ekkor is szájsebészet révén kell a fog maradványait eltávolítani.

CISZTA SZÁJSEBÉSZETI ÚTON VALÓ ELTÁVOLÍTÁSA

A fogászati ciszta eltávolítása gyakori beavatkozás a szájsebészet területén. A ciszta egy folyadékkal vagy gázzal telített elváltozás, és bár nem tartozik a daganatok közé, szájsebészeti úton kell időben eltávolítani megelőzve a további súlyos rendellenességek okozását.

A ciszta megléte ugyan fájdalom mentes, de el nem távolítása csontpusztulást okozhat, valamit a fellépő helyhiány miatt elmozdíthatja az ép fogakat a helyükről. Ezért javasolt a műtét minél előbb történő végrehajtása.

GYÖKÉRCSÚCS SZÁJSEBÉSZETI ELTÁVOLÍTÁSA

A gyökércsúcs szájsebészeti úton való eltávolítására van szükség, ha a gyulladásos szöveteket el kell távolítani, de a gyökérkezelés valamilyen okból nem lehetséges vagy az nem járt sikerrel.

A gyökércsúcs eltávolítását megelőzi egy digitális röntgen vagy 3D CT felvétel alapján végzett diagnosztika, aminek révén megállapításra kerül, hogy ez a szájsebészeti beavatkozás a fennálló konkrét esetben sikeresen elvégezhető-e.

SZÁJSEBÉSZETI CSONTPÓTLÁS

A csontpótlás egy komoly szakértelmet igénylő beavatkozás, ezért a szájsebészet területéhez tartozik. Olyan esetekben van szükség a beavatkozásra, amikor egy implantátum beültetése nem lehetséges a csont elvékonyodása miatt, így nem biztosít stabil alapokat a fogbeültetéshez. Ez abból adódhat, ha túl hosszú ideje áll fenn a fogatlanság, mivel sokáig halogatva lett a fogbeültetés.

A szájsebészet fejlődése révén azonban ma már ebben az esetben is van megoldás, a csontpótlás. Ilyenkor szintetikus csontpótló anyagból vagy saját csontból történő pótlással előkészítjük az állkapcsot az implantátum befogadására.

ARCÜREG EMELÉS

Az arcüreg emelés is a csontpótló beavatkozások közé tartozik. A Ebben az esetben a felső állcsont csontállománya kerül pótlásra. A csontpótló műtétek minimális kockázattal járnak és kevésbé megterhelők, ám a pótolt csont mennyiségétől függően a gyógyulási idő akár több hónapot is igénybe vehet.

A gyógyulási szakasz lejártával kerülhet sor a fogászati implantátum beültetésére.

További hasznos információk a szájsebészeti beavatkozásokról

Tudjon meg többet a szájsebészeti beavatkozásokról blogbejegyzéseinkből…

Fogászati vizsgálat

Mi az a fogszuvasodás?

Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót előidézve, amely gyakran fájdalommal, gyulladással és végül a fogak elvesztésével járhat…

Fogtömés anyaga

Miért válasszunk esztétikus töméseket?

Az esztétikus tömések amellett, hogy megjelenésükben sokkal szebb látványt biztosítanak, nem tartalmaznak semmilyen az egészségre káros anyagot mint régi társaik például az amalgám tömés…

A fogtömés egyik típusa

Miért ne tartsuk meg az amalgám töméseinket?

Az amalgám fogtöméseket már az Ókori Kínában is alkalmazták. Napjainkra kiderült, hogy a nyálba kioldódó higany súlyosan károsíthatja az egészségünket….

Egészséges életmód és a fogak

Hogyan előzhetjük meg a fogszuvasodás kialakulását?

A fogszuvasodás megelőzhető. Minden lehetőségünk megvan rá, hogy jelentősen csökkentsük vagy optimális esetben teljesen megelőzzük fogaink romlását. Fontos a fogak ásványianyag ellátottsága…

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Magyar
Dominika

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT
1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

head
MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK